Героят за Локомотив Мездра Саша Симонович, който с двата си гола донесе точката за отбора си срещу ЦСКА, остана доволен от резултата, като сподели още, че „железничарите” разполагат с добри футболисти и се надява тимът да продължи да радва феновете си и през втория полусезон.

„Много добър мач за нас, и отличен резултат. Отборът ни се стараеше много, както и този на ЦСКА, разбира се. Мисля, че трябва да сме доволни от срещата.”

„Аз съм футболист на Локо Мз и ме радва това, че направихме добър мач, не толкова, че Левски утре може да измести „червените” от върха.”

„Ние направихме това, което искахме, да не загубим. Господ ни помогна с този гол в последната минута. Целият мач искахме и се стараехме да не паднем.”

„Не бих казал, че това, че съм бивш футболист на Левски, ме мотивира повече срещу „армейците”. Винаги когато се излиза срещу „сините” или „червените” мотивацията е по-голяма. Все пак днес играхме срещу лидера в А група.”

„Не знам дали ще имаме по-високи премии, ние свършихме това, което се искаше от нас днес.”

„Имаме доста добри футболисти, разполагаме с млади състезатели, които притежават доста качества. Ние излизаме, за да радваме хората на стадиона. След края на този полусезон ще направим една добра подготовка и след нея ще мислим за мястото, което подхожда на Локо Мз в класирането в А група”, завърши Саша Симонович.