Бившият нападател на Славия, Левски, Пирин и националния отбор Георги Бачев се връща в Локомотив (Мездра) и до дни ще подпише договора си като спортен директор на клуба от железничарския град. 

Бачев вчера присъства на първата тренировка на отбора, а четиримата френски футболисти, които започнаха проби са доведени от неговия приятел - агентът Бен Жуди.

До дни предстои и официална смяна на властта в Локомотив 2012 (Мездра), като отборът ще вземе и още играчи в опитите си да се спаси от изпадане. Нов старши треньор също ще бъде назначен, а един от вариантите е Валери Дамянов.

До момента са осигурени и пет контролни срещи - две със Септември (Симитли) и по една с Балкан (Ботевград), Миньор (Перник) и Ботев (Враца). Тимът от Северозапада в момента е на 13-о място в Б група и е в зоната на изпадащите.

Георги Бачев беше изпълнителен директор на отбора от Мездра по времето на управлението на фирма Надин, както и след оттеглянето на този спонсор. Мездренци влязоха в А група през 2008-а година, а три сезона по-късно изпаднаха./БТА