Лидерът в Северозападната В група Локомотив (Мездра) си осигури две нови попълнения със сериозен стаж в А група. Това са вратарят Юлиан Левашки, както и защитникът Борислав Павлов. Левашки за последно беше на вратата на Монтана, но през есента поддържаше форма с Ботев (Враца).

Борислав Павлов, който е играл за Спартак (Плевен) и Славия, идва от втородивизионния Сливнишки герой със свободен трансфер. В Мездра на проби пък дойдоха още двама играчи - бившият полузащитник Хюсеин Хасанов-Хюс, както и Камен Каменов.

Все още не е ясно дали в отбора ще остане опитният полузащитник Цветомир Валериев, който има оферти от отбори от България и от Казахстан. Той дори изкара проби в Каспий (Актау), беше харесан и в момента изчаква официално писмо с договора от този отбор.

Локомотив (Мездра) има 15 победи в 15 мача през есенния дял на първенството и води в класирането пред Ботев (Козлодуй) и Спартак 1919 (Плевен). Досегашният треньор Николай Нинов се премести в Бдин (Видин), а мястото му зае Бойко Величков.