Юношата на Левски Борислав Балджийски е първото сигурно попълнение в селекцията на новака в „Б” група ФК Локомотв 2012 (Мездра).

23-годишният халф, който е бивш юношески национал, има 44 мача в „А” ПФГ с екипите на Левски, Локо (Мз), Черноморец (Бургас) и Славия и 21 срещи и 6 гола в „Б” група с фланелката на Несебър, а през миналия сезон се подвизаваше в третодивизионния Ботев (Ихтиман). 

На проби в отбора са нападателят Ивелино Иванов (21 г., също възпитаник на ДЮШ на „сините”, играл за последно в Монтана), опорният халф Михаил Кисьов (24 г., идва от Витоша - Бистрица), външният халф Георги Василев (21 г., юноша на ЦСКА, носил досега екипа Добруджа - Добрич) и централният защитник Георги Павлов (20 г., юноша на Левски, обличал фланелките на Ботев - Враца и на бистришките „тигри”). 

След претърпяна операция вече пълноценно тренира бившият капитан на „железничарите” Стоян Димов . Все още се възстановява от контузия бранителят Генади Петров. И занапред ще продължи да се разчита на юношите на клуба, родени 1996 г., Ивайло Сайков, Ивайло Бояджиев и Марио Иванов. От миналогодишния състав са освободени защитникът Стоян Митев и халфът Кристиян Манковски. 

Лятната подготовка на Локо (Мездра) ще протече предимно при домашни условия на градския стадион. От 7 до 17 юли „червено-черните” ще бъдат на 10-дневен подготвителен лагер във Вършец. Планирани са минимум 5 контролни срещи, в т. ч. с Ботев (Враца), Чепинец (Велинград) и Ком (Берковица).  

„Реалистичната цел, която сме си поставили, е да запазим мястото си във втория ешелон, сподели играещият старши треньор на отбора Иван Редовски. Пък каквото постигнем повече е добре дошло!”.