Старши треньорът Локомотив Мездра Атанас Атанасов остана доволен от победата с 3:1 над Миньор Перник в мача между двата тима от 18-ия кръг в А група. Наставникът каза, че ще гледа отборът да върви само нагоре, като добави, че все пак очаква от играчите си на моменти да показват и по-колебливи изяви.

„Да не ни отписват още, макар че играта ни не е толкова добра. Днес бяхме на ниво, все пак, срещу един добър съперник като Миньор. Победи, като днешната, ще ни донесат самочувствие, ще вървим в положителна насока. Но ще има и лоши моменти, тези момчета тепърва ще се развиват. Стига да има кой да ни търпи …”, започна след срещата Атанасов пред „Ринг”.

„Саша Симонович е класа, в това няма съмнение. Чудя се на водещите отбори, че не са направи опит да го привлекат, на 33 години, завършен играч”, продължи старши треньорът на „железничарите” от Мездра.

„Не ни останаха централни бранители, след контузията на Тихомир Трифонов. Дано това момче да не го изтървем. Що се отнася до вратарите, и двамата ни са много качествени. Личи си, че притежават класа”, каза още Атанас Атанасов.