Полузащитникът на Локомотив Мездра Саша Симонович изпрати любопитен сигнал към един от бившите си тимове - Левски. Сърбинът заяви при гостуването си в дискусионно студио „Футбол.бг”, че „сините” са отборът на сърцето му, и ако от „Герена” имат интерес към него, Симонович е готов да се върне в Левски.

„В Левски знаят номера на телефона ми. Прекарах отлични години в един от грандовете на България. Този въпрос не е затворен за мен”, отсече Саша Симонович.

„Тръгнах си от Левски, защото претърпях две операции на коленете. След това не успях да се върна на същото ниво. Говорих доста пъти с господин Мъри Стоилов и той ми каза:”Симке, искам да налагам младите момчета”. След това видяхте, че Левски изигра две страхотни години с участие в Шампионската лига и Купата на УЕФА. Не съжалявам, че така се е случило. Аз се отказах от заплатите си за една година, а от Левски ме пуснаха като свободен агент”, разказа Симонович.

Футболистът допълни, че се надява тимът на Локомотив Мездра да се запази в сегашния си вариант. Халфът от Сърбия призна, че в клуба са били коректни до този момент с играчите и са платили всичко дължимо. „Не сме взели само две премии, но това е нормално, защото няма как да ги получиш веднага, след като свърши мача”, завърши нанизалият два гола на ЦСКА в последния кръг Саша Симонович.