Наставникът на Локомотив Мездра Георги Тодоров не скри задоволството си от спечелената точка срещу шампиона ЦСКА в последен мач на двата отбора за есенния дял на първенството.

Срещата в Мездра завърши при резултат 2:2, като изравнителният гол за домакините падна в 92-ата минута на мача.

„Стана един много интересен и хубав мач. Радостен съм, че успяхме да спечелим точка срещу шампиона. Бих казал, че до този момент ЦСКА бе най -добрият гостуваш отбор тук в Мездра. Това прави спечелената точка още по ценна. Поздравявам момчетата за себераздаването в мача”, коментира Тодоров.

„Радо Станев е човек, който дава спокойствие на отбора и много ни липсва. Надявам се да се възстанови бързо и от новия полусезон да може да го използваме. Пажин също не бе възстановен, така че и ние имахме проблеми, но като цяло стана добър мач и се надявам зрителите да са останали доволни”, допълни специалистът по повод проблемите в тима преди мача с ЦСКА.

Наставникът на Локомотив коментира и ексцесиите по трибуните с привържениците на ЦСКА, които счупиха оградата в сектора за гостите.

„За съжаление живеем в България и превръщаме футбола във война едва ли не. Може би ще мине време, за да се разбере, че тези средства са сложени за удобство на хората, а не за да се избиват някакви комплекси. Аз лично съм изненадан, защото познавам Димитър Ангелов – Дучето много добре и казах, че с ЦСКА няма да имаме никакви проблеми. Тези проблеми, които ги имахме с пловдивския отбор (бел. ред. – Ботев.), не вярвах да се повторят и днес.”

„Представянето ни през този полусезон мога да го определя като много добро. Не бих казал отлично, защото имаше мачове, които не изиграхме по най-добрия начин и изгубихме точки. Като новак във групата и такъв, който се създаде от година и половина представянето ни бе много добро”, каза още специалистът.

Чуйте цялото интервю с Георги Тодоров в прикачения аудио файл!